marți, 29 martie 2016

Bijoux Events Constanta - organizare majorat Constanta - 0762838354

http://www.bijouxeventsconstanta.ro , 0762838354
 
Bijoux Events Constanta are o vasta experienta in organizarea cu succes a o multime de petreceri aniversare in Constanta. Petrecerea de majorat se numara printre cele mai frumoase petreceri din viata unui tanar, astfel ca noi depunem eforturi extraordinare spre a realiza totul ca la carte, pentru ca toti sa se simta bine in ambientul creat de noi!

Noi stim ca prima impresie o da decorul localului in Constanta. Tinerii se simt bine intr-un decor colorat, decoratiunile cele mai potrivite pentru tineri fiind baloanele cu heliu in Constanta care pot decora mesele invitatilor, ansamblu de baloane in forma de numarul 18 in Constanta, arcada de baloane pentru a marca intrarea in local Constanta, balon Jumbo Constanta pentru punctul culminant de la miezul noptii, si multe baloane simple colorate pentru ringul de dans! Puteti opta pentru a realiza aceste decoratiuni majorat Constanta in culori tematice!

Asiguram catering, candy bar si tort in Constanta, acestea din urma putand fi personalizate! Pentru ca distractia sa fie garantata, va furnizam un DJ si, la alegere, sistem de karaoke, dca doriti sa le dati sanda tinerilor de a isi canta melodiile preferate!

Serviciile foto-video Constanta vor fi binevenite pentru a surprinde cele mai amuzante si emotionante clipe de la majorat Constanta. Fotograful si cameramanul Constanta pot fi disponibili pe tot parcursul evenimentului sau pe o bucata mai esentiala din eveniment, in functie de bugetul dumneavoastra.

Daca doriti sa aveti parte de o surpriza frumoasa, va oferim momente artistice cu dansatoare belly dance Constanta, dansatori de diverse genuri de muzica si magician in Constanta!

Puteti opta pentru jocul amuzant pinata Constanta, ce va lua forma cifrei 18 sau orice alt simbol va imaginati, fiind un joc interactiv ce ii va implica pe invitatii principali! Pentru la intrare in local si pentru primirea invitatilor, va putem oferi hostess si amfitrioni in forma de mascote sau ingerasi care sa conduca oaspetii la mesele lor.

Petrecerea de majorat poate fi atat de simpla sau de complexa cum va doriti dumneavoastra, dar va putem oferi si alte servicii decat cele mentionate, in functie de nevoile dumneavoastra! 0762838354.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

Facebook
Google +
Youtube
Trilulilu
Blogger
Wordpress
Twitter
Web


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu