luni, 21 martie 2016

Organizare petreceri copii Constanta - Bijoux Events Constanta - 0762838354

http://www.bijouxeventsconstanta.ro , 0762838354
Bijoux Events Constanta are o experienta de 8 ani in organizarea petrecerilor pentru copii in Constanta. Noi avem ingredientele necesare pentru ca petrecerea copilului dvs sa fie memorabila! Fie ca e vorba despre o zi onomastica, o petrecere aniversara, o serbare sau alte ocazii, aducem tot ce trebuie pentru ca toti copiii sa se distreze!

In primul rand, esentiali sunt animatorii Constanta, adica cei care se impersoneaza personajele preferate ale copiilor si ii distreaza prin modelarea baloanelor, pictura pe fata si sute de jocuri ale copilariei!

Mai departe, aducem accesorii party tematice in Constanta imprimate cu personajele pe care le doresc copiii! Avem numeroase accesorii pentru petreceri Constanta: farfurii, pahare, servetele, paie, banner, coifuri, baloane folie si suflatoare! Alegeti dintre cele mai variate personaje!

Magicianul nostru va intretine atmosfera magica de la petrecere Constanta! Fiecare moment de magie isi are farmecul sau in spectacolul cu magician Constanta, iar copiii vor fi incantati de show-ul cu iepurasi, porumbei, trucuri cu carti si levitatii de obiecte!

Petrecerile de copii au nevoie si de muzica, astfel ca asiguram DJ si sistem de karaoke pentru orice petrecere in Constanta, iar fotograful si cameraman Constanta vor fi incantati sa va surprinda chipurile fericite ale copiilor in cadre frumoase!

Printre serviciile pentru petreceri se numara si candy bar tematic si tort personalizat in Constanta, dar si alte servicii, in functie de nevoile dumneavoastra! 0762838354.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu