miercuri, 20 aprilie 2016

Bijoux Events Constanta - organizare petreceri Constanta - 0762838354

http://www.bijouxeventsconstanta.ro , 0762838354

Bijoux Events Constanta va organizeaza petrecerea, indifrent de tematica sa! Fie ca aveti o petrecere aniversara, o petrecere corporate, o petrecere pentru copii sau orice alt tip de evenment vesel, noi va punem la dispozitie o serie de servicii care nu trebuie sa lipseasca de la nici un party respectabil!

In primul rand, va asiguram o serie de decoratiuni pentru a infrumuseta si personaliza spatiul destinat evenimentului: va oferim aranjamente florale Constanta, decoratiuni din baloane pentru mese Constanta, balon Jumbo Constanta, arcada baloane Constanta si multe altele!

Noi va aducem desertul la eveniment: candy bar tematic si personalizat Constanta insotit de un tort delicios Constanta intruchipand orice va puteti imagina! Pentru ca savuroasele prajituri sa fie consumate intr-o atmosfera placuta, va oferim DJ sau formatie Constanta pentru ca fiecare moment sa fie petrecut cu voie buna si pe muzica preferata!

Indiferent de tematica petrecerii, momentele artistice nu pot lipsi: daca aveti o petrecere cu precadere pentru adulti, va punem la dispozitie dansatori profesionisti Constanta si magician Constanta cu spectacol de magie adaptat pentru adulti. Daca aveti un party pentru copii in Constanta, va punem la dispozitie magician cu spectacol pentru copii, dar si animatori Constanta care sa intretina atmosfera prin jocuri, pictura pe fata si baloane modelabile!

Pinata personalizata Constanta poate lua orice forma va doriti, iar aceasta va garanta un moment distractiv la party! Pentru a surprinde toate momentele frumoase, veti avea nevoie de un fotograf si cameraman Constanta care va reusi sa captureze cu iscusinta orice detaliu frumos al petrecerii in Constanta!

Va putem oferi si toate serviciile pentru petreceri in Constanta in functie de nevoile dumneavoastra! Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0762838354.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

Facebook
Google +
Youtube
Trilulilu
Blogger
Wordpress
Twitter
Web


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu