marți, 2 februarie 2016

Organizare evenimente corporate Constanta, conferinte si seminarii Constanta - 0762838354



Bijoux Events Constanta organizeaza evenimente corporate in Constanta, proiecte, conferinte work-shopuri sau proiecte.

Va stam la dispozitie cu idei, inca din faza de concept a evenimentului dumneavoastra oferindu-va consultanta, program, idei pentru tematica. Stabilire transport si cazare pentru participanti. Realizarea si transmiterea invitatiilor, gasire locatie, catering, decoratiuni sau bannere daca este cazul. Asiguram logistica si materiale informative pe tot parcursul evenimentului (mape, pixuri, flyere, suport tehnic pentru sonorizare si video). 



Pe langa toate aceste materiale va punem la dispozitie si o echipa de hostess, asistenti de sala, fotograf, speaker sau traducator daca este cazul.

Si cum orice eveniment se incheie cu o petrecere pentru a sarbatori succesul evenimentului va putem organiza petrecerea de final si ne putem ocupa de cadouri pentru participanti.

Va stam la dispozitie cu servicii complete pentru organizarea unui eveniment corporate in Constanta, Mangalia, Eforie, Medgidia, Cernavoda sau in orice alta locatie din judetul Constanta sau Tulcea. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0762838354

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu