marți, 9 februarie 2016

Organizare intalnire romantica de Valentine’s Day – Ziua indragostitilor Constanta - 0762838354

https://www.facebook.com/bijouxevenimenteconstanta , 0762838354 Bijoux Events Constanta va propune o surpriza unica pentru iubitul tau sau iubita ta! Ofera-i perechii tale o surpriza pe care nu o va uita toata viata: un cadru romantic cu decoratiuni in forma de inima, flori si cadou surpriza chiar la voi acasa, la restaurant, in parc sau intr-un loc special pentru voi in intreg judetul Constanta!

Realizam in cadrul ales de tine un decor unic si romantic in Constanta care ii va transmite persoanei iubite un mesaj puternic de dragoste! Va dotam cu baloane cu heliu in forma de inima, baloane din folie in forma de inima, trandafiri rosii, ursuleti de plus, pernute in forma de inima, petale de trandafiri, sampanie decorata cu fundite rosii si multe alte decoratiuni de Valentine’s Day Constanta care vor crea un ambient romantic placut pentru amandoi!

De asemenea, livram flori si cadouri la domiciliu in Constanta si organizam cereri in casatorie romantice in Constanta cu fotograf si/sau cameraman!
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0762838354.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu