sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Bijoux Events Constanta - va organizeaza nunta ideala - 0762838354

https://www.facebook.com/bijouxevenimenteconstanta , 0762838354 O nunta Constanta este un eveniment foarte complex ce necesita o multime de planificari ale tuturor aspectelor importante pentru ca evenimentul sa fie unul reusit. Organizarea unei nunti necesita mult timp, insa Bijoux Events Constanta va vine in ajutor spre intampinarea tuturor nevoilor dumneavoastra.

Bijoux Events Constanta va decoreaza evenimentul de la A la Z: invitatii si marturii pentru toate gusturile, decoratiuni din baloane, aranjamente florale sau din baloane pentru mese, Balon Jumbo, cocarde, buchetul de mireasa, masina de fum pentru dansul mirilor si alte decoratiuni. Ne ocupam de DJ sau formatie, salon, meniu si catering, candy bar / bufet de fructe si dulciuri, prajituri!

Un alt aspect important poate fi cel al momentelor artistice pe care le doriti la nunta: dans oriental, dans popular, dans modern sau chiar un spectacol de magie! Dumneavoastra alegeti momentul care va reprezinta mai bine evenimentul!

Cum un eveniment important precum nunta trebuie inregistrat cu profesionalism, va punem la dispozitie servicii foto si video in Constanta de o calitate exceptionala.

Bijoux Events Constanta colaboreaza cu cei mai buni furnizori de servicii evenimente Constanta pentru ca ziua nuntii sa fie cea mai frumoasa zi a vietii dumneavoastra!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

Facebook
Google +
Youtube
Trilulilu
Blogger
Wordpress
Twitter


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu